Altijd opslagruimte met Transcend JetDrive Go. Dé flash drive voor iPhone en iPad!

Thomas Keulemans | 14 juli 2016
gear

Altijd opslagruimte, waar je ook bent met de Transcend JetDrive Go™.  

Dé flash drive voor iPhone en iPad!

Is je iPhone® of iPad® altijd vol? Is het niet mogelijk om nog meer bestanden op te slaan? Transcend's JetDrive ™ Go flash drives zijn ontworpen om direct de opslagcapaciteit van je iPhone, iPad of iPod uit te breiden met maximaal 128GB en verkrijgbaar in twee modellen:

JetDrive™ Go 300 Lightning /USB 3.1 flash drive
JetDrive™ Go 500 Lightning/USB 3.1 flash drive

Opslagruimte bijna vol?

Krijg je ook dagelijks het bericht "Opslagruimte bijna vol" terwijl je probeert om foto's en video's op te slaan? Transcend's JetDrive ™ Go flash drives bieden je iOS-apparaat maximaal 128GB aan extra opslagruimte, zodat je je kunt concentreren op het vastleggen van onvergetelijke momenten zonder je zorgen te maken over een tekort aan ruimte.

Transcend's JetDrive ™ Go flash drives zijn voorzien van zowel een Lightning-aansluiting als een USB 3.1 Gen 1-aansluiting. Hiermee is het mogelijk om moeiteloos data te verplaatsen tussen mobiele Apple apparaten en computers. Ondersteunt door de exclusieve JetDrive Go App, met kenmerken zoals efficiënt bestandsbeheer, eenvoudige back-up en alles-in-één browser. Het ultieme gemak bij het vrijmaken van opslagruimte op je iPhone/iPad/iPod zonder tussenkomst van kabels of een internetverbinding.

De Lightning-aansluiting bereikt een overdrachtsnelheid tot 20MB/s, terwijl de USB 3.1 Gen 1-aansluiting ongelooflijke overdrachtsnelheden biedt tot 130MB/s. Daarmee is het mogelijk om een volledige 4GB HD film in slechts 28 seconden over te zetten. Daarnaast kenmerkt de JetDrive Go zich met een laag energieverbruik en is daardoor batterijvriendelijk.

Exclusieve JetDrive Go App voor een snelle back-up

Transcend’s exclusieve en gratis te downloaden JetDrive Go App is beschikbaar in de App Store. De JetDrive Go App maakt gebruikt van een intuïtieve gebruikersinterface voor een snelle back-up van je contacten, foto’s en video’s. Ook  is de JetDrive Go App uitgerust met een snapshot -functie die het mogelijk maakt foto's en video's direct op te slaan op de JetDrive Go flash drive direct nadat ze zijn gemaakt .

De JetDrive Go App heeft alle browsers die noodzakelijk zijn om afbeeldingen, audiobestanden en documenten weer te geven, waaronder Microsoft Office, Apple iWork en Adobe PDF. De app zal automatisch bestanden classificeren in mappen, foto’s, video’s en documenten, zodat het voor gebruikers eenvoudiger wordt om de bestanden direct te beheren dan wel te localiseren.

Wachtwoord beveiliging

De JetDrive Go App biedt een wachtwoordbeveiliging functie aan om te voorkomen dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot uw JetDrive Go. Je kunt de JetDrive Go vergrendelen en ontgrendelen met een 4-cijfer combinatie of gebruikmaken van Touch ID.

Apple MFi-gecertificeerd

MFi (Made for iPod/iPhone/iPad) is een licentieprogramma van Apple die alle derde partij hardware accessoires omvatten die bestemd zijn voor de iPhone, iPad en iPod. Transcend’s JetDrive Go flash drives zijn een strenge goedkeuringsprocedure ondergaan alvorens de Apple MFi certificering.

De JetDrive Go 300 serie is beschikbaar in de kleuren zwart/zilver, in de capaciteiten 32GB/64GB.
De JetDrive Go 500-serie is beschikbaar in de kleuren goud/zilver, in de capaciteiten 32GB/64GB/128GB.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws