Jubileum AD Bookings in Tresor

SusanneW | 27 april 2013
headlines


De programmering van de bekende Berlijnse technoclub stond vorig weekend volledig in het teken van één van Nederlands bekendste dj-agencies.
 
De warme gevoelens tussen de Nederlandse en Duitse technoscene zijn wederzijds, zo bleek maar weer eens uit de aankondiging van deze jubileumshowcase in de gerenommeerde Duitse club. Tresor roemde de Amsterdamse dancescene om haar enorme diversiteit in labels, dj’s, producers, organisatoren, agencies en de grote hoeveelheid dikke techno die ons landje voortbrengt.
 
Geen verrassing dus dat één van de bekendste spelers in die dancescene, dj-agency AD Bookings, op 20 april van harte welkom was om de Tresor compleet over te nemen met een uitgebreide showcase rond hun tienjarig jubileum. In het weekend waarin de naam John Ewbank de wereld over ging als voorbeeld van Nederlandse wansmaak, is het toch een hele geruststelling dat de internationale delegatie van een Nederlands agentschap (The Advent vs. Industrialyzer, Steve Rachmad, Heiko Laux, Klartraum, Marko Nastic, Wouter de Moor en Tim Wolff) tegelijkertijd onze muzikale reputatie hoog stond te houden bij de oosterburen.Website AD Bookings

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws