Get Physical-tour vanwege vijfjarig bestaan

Partyscene Redactie | 29 maart 2007
headlines

Kwaliteitstechno in Amsterdam, Den Haag en Nijmegen

Het Berlijnse label Get Physical Music bestaat vijf jaar. Ter ere van dit heuglijke feit is de 'Euro Elastics Tour' opgezet. Natuurlijk staat Nederland ook op het programma en worden er maar liefst drie clubs aangedaan. Donderdag 26 April is de Kick-off in Paradiso in Amsterdam met Booka Shade en M.A.N.D.Y.. Vrijdag 27 april staan M.A.N.D.Y., bekend van de underground hit 'Body Language' en Lopazz (live) op de planken in het Paard van Troje in Den Haag en zaterdag 28 April in Doornroosje in Nijmegen. .

M.A.N.D.Y.Het gaat Get Physical op het moment voor de wind. Het label vaart mee op de Duiste muzikale exodus. M.A.N.D.Y. is daar misschien wel het beste voorbeeld van. Het duo bestaat uit Get Physical labelbazen Patrick Bodmer en Philipp Jung en werd bekend met hits als 'Tonite' en de samenwerking met Booka Shade, een andere Get Physical act, die uitmondde in de megahit 'Body Language'. Lopazz produceerde al tracks voor andere bekende Duitse labels zoals Output en Gigolo en zijn tunes werden al geremixed door o.a. Luciano, Tiefschwarz en Ricardo Villalobos. Hij zal een live set verzorgen zonder computers maar mèt samplers, keyboards, gitaren, effecten en vocalen. Lopazz maakte met zijn live sets al veel indruk op onder meer het Sonar festival in Barcelona.

In de laatste vijf jaar vergaarde het Get Physical label faam dankzij, inmiddels gerenommeerde, acts als Booka Shade, DJ T, M.A.N.D.Y. Lopazz en Zoo Brazil. Singles uit de Get Physical stal staan bijna altijd garant voor clubhits; 'In White Rooms', 'Mandarine Girl' en 'Walk Right Back', het is slechts een kleine opsomming van wat er zoal in de platenkoffer van DJ's als John Digweed, Tiefschwarz en Tiga beland.

5 YEARS GET PHYSICAL

EURO ELASTICS TOUR 2007

Paradiso, Amsterdam

Donderdag 26 April

Line up: Booka Shade, M.A.N.D.Y., Jona

Paard van Troje, Den haag

Vrijdag 27 April

Line up: Lopazz (Live), M.A.N.D.Y. Patrick & Jona

Doornroosje, Nijmegen

Zaterag 28 April

Line up: Lopazz (Live), M.A.N.D.Y. Patrick & Jona

Paard van Troje

Get Physical

Love2party interview met M.A.N.D.Y.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws