GIRLS LOVE DJ’S @ PANAMA

Partyscene Redactie | 18 juli 2006
headlines

Op zaterdag 22 juli zal het Girls love Dj’s @ Panama feest plaatsvinden. Een super feest waar alle dames en natuurlijk ook de heren helemaal uit hun dak kunnen gaan.

Girls Love DJ'sGirlsLoveDJ’sis all about: fun, vrijheid, blijheid en de mogelijkheid om ongegeneerd los te gaan! Hoe gaat het in zijn werk? Het concept zit als volgt in elkaar: iedere DJ draait zijn of haar eigen lievelings dansplaten. Alles onder het mom van: verras je medemens, wees origineel en zorg dat de zaal los gaat! In korte sets van ongeveer 45 minuten laten zij horen welke platen hen geïnspireerd hebben. De DJ’s laten horen aan welke platen zij mooie herinneringen hebben en welke platen zij, om allerlei redenen, nooit op feesten konden draaien!

Verder zijn de locatie, de mensen, de sfeer, en uiteraard de DJ’s de reden dat Girls Love DJ’s keer op keer een groot succes is.

In de grote zaal zullen de meest uiteenlopende DJ’s de zaal volledig op z’n kop zetten. Deze keer met DJ’s zoals Melly Mel, The Flexican, C-mon & Kypski en nog vele andere.

De kleine zaal bestaat uit twee residents van Molotov, die een mix van verschillende elektronische muziekstijlen, hier zal onder andere Phillip Young zijn kunsten laten zien samen met Terry Toner! Dat beloofd wat!

Kijk voor meer info en kaartverkoop op www.panama.nl .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws