Details over Huawei Watch Fit nieuw

Partyscene Redactie | 11 mei 2022
lifestyle

Als je meer wilt weten over de nieuwe Huawei Watch -fit, dan ben je aan het juiste punt gekomen. Ga in dit artikel de belangrijkste kenmerken en specificaties van het nieuwe horloge over. Bespreek de levensduur van de batterij, begeleide trainingen en APP -synchronisatie. Maar voordat we in die details ingaan, laten we snel een paar dingen bespreken die je in gedachten moet houden. Dit artikel is bedoeld om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen over de Huawei Watch -fit.

Functies

Als je op zoek bent naar een smartwatch met een groot scherm, moet u de Huawei -horloge -fit overwegen. Het heeft een 1,6-inch AMOLED-display met een resolutie van 280 x 456 pixels, wat zorgt voor een kristalheldere kijkervaring. De functie Auto-Rightness past automatisch de helderheid van het scherm aan en er zijn zes altijd op horloge gezichten om uit te kiezen. Ongeacht uw persoonlijke voorkeuren, u kunt het perfecte horloge voor uw behoeften vinden.

De Watch Fit New Huawei heeft een breed scala aan functies, waaronder ingebouwde GPS, een hartslagsensor en een zes-assige IMU.

Batterijduur

De levensduur van de batterij van het Huawei -horloge past nieuw, is redelijk goed, met een batterij die ongeveer 10 dagen duurt wanneer op matige manieren wordt gebruikt. Voor actieve gebruikers kan dat worden teruggebracht tot ongeveer vier tot vijf dagen. GPS-tracking vermindert de levensduur van de batterij, maar dit is nog steeds beter dan de driedaagse batterijduur van FitBit Charge 4s. Het horloge kan binnen ongeveer een minuut worden opgeladen dankzij de eigen magnetische clip.

Geleide trainingen

Huawei Watch Fit geleverd met een brede selectie vooraf geladen trainingen en een grote bibliotheek met online trainingsprogramma's. De trainingen zijn eenvoudig te volgen en worden gepresenteerd in korte video's met animaties. De Huawei -fit is compatibel met iOS- en Android -apparaten en heeft slimme functies zoals meldingen, muziekbeheersing en weersvoorspelling. Er is geen App Store voor het nieuwe Huawei -horloge, maar gebruikers zullen veel opties hebben voor het vinden van trainingen.

De Huawei Watch Fit is ook uitgerust met een hartslagsensor en activiteiten-trackingmogelijkheden. Het kan het aantal genomen stappen bijhouden, het aantal verbrande calorieën en zelfs slaapstatistieken. Het kan ook de inspanningsintensiteit berekenen en stressniveaus meten, inclusief ademhalingsoefeningen. Het wordt ook geleverd met 96 trainingsmodi en een opslag van 4 GB voor muziek.

App Sync

De app -synchronisatie voor Huawei Watch Fit New is de enige die een speciale pagina heeft op de officiële Chinese website. De eerste stap is om de app te downloaden. Klik in de map apps op het pictogram Gezondheid. Je ziet een groene cirkel die aangeeft dat de gegevens worden overgedragen. Na het installeren van de app kunt u de gezondheidsgegevens ervan controleren door naar Huawei Health te gaan.

De App Store heeft de officiële app. Als je het nog niet hebt, moet je het downloaden van de Google Play of de Apple App Store. Deze app helpt je bij het instellen van uw horloge en synchroniseert deze met jouw gezondheidsgegevens. Vervolgens kan je beginnen met het volgen van je gezondheid door de verschillende activiteiten te volgen. Deze app helpt je actief te blijven door je stappen, je hartslag en verbrande calorieën bij te houden. Je kunt ook je horloge instellen om een galerijwachter te hebben, waar je je eigen foto kunt instellen als achtergrond van het horloge.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws