Nieuwste Huawei Freebuds 4i Review

Partyscene Redactie | 11 mei 2022
music

Als je op zoek bent naar een echte draadloze stereo -oortelefoon, zijn de nieuwste Huawei Freebuds 4i de perfecte keuze. Met nieuwe intelligentie -audio neutraliseren deze oortelefoons ongewenste achtergrondruis en elimineren het brongeluid. Het 3D -bionische ontwerp van deze oortelefoons past perfect dicht bij de oren, waardoor het gewicht en de last voor optimaal comfort worden verminderd. De nieuwe geluidstechnologie elimineert oorgoten met een enkele klik.

Beoordeling

De Huawei Freebuds 4i -oortelefoons hebben een siliconenoorafdichting, waardoor de hoofdtelefoon stevig in de oren blijft. De hoofdtelefoons bieden ook een behoorlijke geluidsisolatie en produceren geen ongemakkelijke warmte, wat betekent dat ze op hun plaats blijven, zelfs tijdens zware lichaamsbeweging.

Batterijduur

Volgens Huawei is de batterijduur van de Freebuds 4i tot 10 uur, afhankelijk van hoe je ze gebruikt. De levensduur van de batterij daalt maar liefst 25% als ANC is ingeschakeld. Gelukkig bevat de koptelefoons een batterij van 215 mAh, dus je moet ongeveer 20 uur luisteren. Huawei beweert dat de levensduur van de batterij kan worden verlengd door ze op te laden via draadloos opladen.

Als je op zoek bent naar een nieuw paar Bluetooth -oordopjes die goed geprijsd zijn en geweldige audioprestaties hebben, overweeg dan de Huawei Freebuds 4i. Ze zijn beschikbaar voor pre-order en worden binnen twee werkdagen gratis geleverd. De oordopjes worden ook geleverd met een gratis Huawei Band 4. Je kunt de headset krijgen van de officiële Huawei -winkel , inclusief een gratis gekleurde behuizing. Huawei nieuwste smartwatch is de Mate 40 Pro 5G, die een lange batterijduur heeft en een Bluetooth -luidspreker.

Ruisonderdrukking

Als je op zoek bent naar een echte draadloze stereo -oortelefoon die geluid elimineert, bent u aan de juiste plek. De huawei Freebuds 4i ruis annulering oortelefoons gebruiken nieuwe inlichtingen audio om ongewenste omgeving te elimineren. De oortelefoons elimineren afleidende achtergrondruis door omgekeerde signalen te maken die geluidsgolven neutraliseren. Bovendien past hun 3D -bionische ontwerp comfortabel dicht bij het oor, waardoor de last op je oren wordt verminderd voor maximaal comfort.

De ruisonderdrukkende functie van de hoofdtelefoon is zeer nuttig bij het verminderen van externe geluiden, zoals autohoorns en verkeer. De Freebuds 4i ruis annulering oortelefoons zijn comfortabel en beveiligd in de oren. Ze bieden ook een behoorlijke isolatie van de omliggende omgeving, wat nodig is voor effectieve ruisonderdrukking. Deze hoofdtelefoon heeft ook een transparante modus, die veiliger is voor gebruik tijdens het lopen door de straat.

Laadkast

De oplaadzaak voor de Huawei Freebuds 4i is gemaakt van stevig materiaal en de vorm van de telefoon doet denken aan een kiezelsteen. De achterkant van de behuizing heeft een plat oppervlak en het Huawei -logo bevindt zich in een klein zilveren vierkant op het scharnier. De batterijduur van het apparaat is goed en kan worden gebruikt om andere apparaten op te laden. Huawei heeft een in-line afstandsbediening en een handleiding met het apparaat opgenomen.

De behuizing is klein en gemakkelijk te hanteren. Het scharnier is magnetisch en wordt niet automatisch geopend, maar het is nog steeds een leuke functie. Je kan deze case gebruiken om de Freebuds 4i draadloos op te laden als u een EMUI 10 -apparaat heeft, dat compatibel is met de laadcase. De oplaadcase heeft een LED -indicator om het resterende batterijniveau weer te geven en laadt de hoofdtelefoon binnen 30 minuten op.

Bewustzijnsmodus

Met behulp van Huawei Freebuds 4i kun je genieten van hoofdtelefoons van ruisonderdrukking zonder op de hoogte te zijn van de achtergrondgeluid. De hoofdtelefoon detecteert automatisch omgevingsruis en genereren een omgekeerde geluidsgolf om deze te verminderen. Ze hebben drie anti-interferentietechnologieën, waaronder een automatische schakelaar van actieve ruisonderzoek naar bewustmakingsmodus, die tot 98% van de ruis kan verminderen. De levensduur van de batterij is ook indrukwekken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws