Radical Redemption en Angerfist presenteren eerste AIRFORCE Festival anthem

Wouter de Vink | 20 juli 2016
music

Radical Redemption en Angerfist presenteren eerste AIRFORCE Festival anthem

Daar is-ie dan! Het was al een tijdje bekend, maar gisteren kwam het AIRFORCE Festival anthem – gemaakt door Radical Redemption en Angerfist - dan eindelijk de wereld in. En met nog maar bijna drie weken op de teller is het al bijna tijd om naar de militaire vliegbasis van Twente te trekken voor één van de hardste festivalnieuwkomers van dit seizoen. Check het gloednieuwe anthem hieronder!

LEES OOK: Dit is de AIRFORCE Festival line-up

Op zaterdag 6 augustus vindt de eerste editie van Airforce Festival plaats. Met zes area’s waar alles voorbij komt wat betreft hardcore, raw hardstyle, freestyle, frenchcore, terror, early en nog heel veel meer, kijken wij nu al uit naar dit mega vette festival. Bovendien is de locatie van het evenement uniek in Nederland. Waar anders in dit koude kikkerlandje kun je feesten op een landingsbaan tussen de luchtverkeertorens van een vliegveld?

Angerfist & Radical Remdemption – Order of Hostility (Airforce Festival Anthem)

Hoewel Radical Redemption en Angerfist allebei een klasse apart zijn, werkten deze populaire dj’s al vaker samen. Het begon allemaal met ‘When You’re Gone’ en later volgden ook ‘Messenger of God’ en ‘Repercussion’. ‘Order Of Hostility’ is echter wel de eerste samenwerking die gebruikt word als anthem van een feest.

Tickets en info

Wil jij meer informatie of ben je ervan overtuigd dat jij deze eerste editie van AIRFORCE Festival niet mag missen? Ga dan naar de officiële website. Hier vind je alle info over het evenement, georganiseerd door Art of Dance en Absolutely Fresh.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws