Thomas Gold brengt nieuwe single en videoclip uit

Rick Francissen | 31 augustus 2016
music

Thomas Gold

De Duitse dj/producer Thomas Gold gaat inmiddels al flink wat jaren mee in de scene en ken je van zijn hits ‘Colorblind’ op Revealed Recordings en ‘Morphine’ op Armind, of de enorme clubkraker 'Sing2Me'. Nu is Thomas Gold terug met een nieuwe single die hij met zanger en songwriter M.BRONX heeft gemaakt.

Thomas Gold levert kwaliteit

Net als alle vorige producties is de nieuwe single ‘Saints & Sinners’ er één van hoogstaande kwaliteit. De track steekt goed in elkaar en de afwisseling tussen de vocals en instrumenten is goed verdeeld. De track is uitgebracht op Armada, het label waar Thomas Gold waarschijnlijk begin 2017 ook zijn eerste album op zal uitbrengen.

LEES OOK: Meer dan 150 artiesten op 7th Sunday

Ook hebben Thomas Gold en M.BRONX een videoclip uitgebracht die je hieronder kunt checken. In de video zie je barman Thomas Gold een paar glazen sterke drank inschenken voor een man die zijn liefde is kwijtgeraakt. De videoclip is opgenomen in Berlijn. Je ziet onder andere het Holocaust monument en de bekende bruggen in over de rivier door het midden van de stad voorbij komen.

Beeld via Facebook Thomas Gold

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws