Blasterjaxx toont nieuwe track aan de wereld

Ivo Mollemans | 2 oktober 2016
music

Als je denkt aan Blasterjaxx dan denk je aan knallende electro house waarin veel drops en melodieuze breaks voorkomen. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ze veel fans hebben gekregen door de jaren heen en zelfs een eigen label genaamd ‘Maxximize’ hebben weten op te richten. Het nieuwste nummer dat uitkomt verschilt dan ook niet veel van het arsenaal waarmee ze nu op pad gaan om alle clubs en festivals uit hun dak te laten gaan.

Blasterjaxx – Big Bird

De track is getiteld ‘Big Bird’ en onderscheid zich door zijn energieke drop waarin harde synths gecombineerd worden met een tribal beat. De breakdown heeft iets weg van een hardstyle break, maar dan op 128 bpm. Hierdoor is de track bij voorbaat al verzekerd van succes en we zullen hem dan ook nog vaak tegenkomen in onder andere podcasts, dj sets en tijdens het uitgaan.

LEES OOK: Check die track: Rivero & Reggio – Mental

Maxximize Records

Maxximize Records is in 2015 opgezet door de mannen van Blasterjaxx. Via dit label worden veel electro house producties uitgebracht van nieuw talent en grote namen. Zo hebben onder andere Timmy Trumpet, Jewelz & Sparks en Jetfire hun muziek aan de man gebracht door het label. Veel nummers die je tegenkomt op festivals komen dan ook van dit label, wat laat zien dat succes erg hard kan gaan.

Over een paar weken staan de heren van Blasterjaxx in de Amsterdam Arena voor het Amsterdam Music Festival. Daarnaast zullen ze gaan touren door Zuid-Amerika in het einde van dit jaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws