MAKJ maakt 'Party Till We Die' na twee jaar af

Rick Francissen | 6 oktober 2016
music

MAKJ

De samenwerking tussen MAKJ, Timmy Trumpet en Andrew W.K. gaat al lange tijd rond op het internet. MAKJ, de producer die oorspronkelijk begonnen is met de track en er zeker twee jaar over heeft gedaan om hem volledig naar zijn zin te maken, was erg blij toen hij eindelijk de juiste zanger had gevonden voor de track, namelijk Andrew W.K.

LEES OOK: Donald Trump niet populair tijdens Ultra

MAKJ streeft naar perfectie

Het perfectioneren van de track ‘Party Till We Die’ heeft dus in totaal zo’n twee jaar geduurd. Het was het wachten in ieder geval waard, laat MAKJ weten in een interview met Billboard. MAKJ zal je ongetwijfeld kennen van een van zijn tracks als ‘DERP’, ‘Countdown’ met Hardwell of ‘Black’ met Thomas Newson.

Timmy Trumpet is een iets minder bekende naam, maar ken je waarschijnlijk wel als je het nummer ‘Freaks’ aanzet. Ook staan de nummers ‘Mantra’ en ‘Collab Bro’ op de naam van deze artiest.

Andrew W.K. maakt zijn debut in de dance scene met de samenwerking met MAKJ en Timmy Trumpet. We moeten hem nageven dat hij goed aanvoelt hoe hij zich moet opstellen op EDM feestjes. Zo voerde hij de track live uit op Ultra Miami afgelopen maart zoals je in de onderstaande video kunt zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws