Chainsmokers komen met gloednieuwe EP 'Collage'

Thomas Keulemans | 24 oktober 2016
music

De mannen van de Chainsmokers zijn werkelijk unstoppable! Ze scoren hit na hit, want hun tracks 'Don't Let Me Down' en 'Closer' domineren al het hele jaar de wereldwijde hitlijsten. Het Amerikaanse duo weet met hun tracks, waarbij ze er steeds in slagen samen te werken met de juiste vocalisten (zoals Daya en Halsey), een enorm groot publiek te bereiken. Hun sound laat zich het beste typeren als een mix van trap, hip-hop en dance en dat spreekt velen aan in de hedendaagse dance scene, waar nieuwe genres en sounds als paddenstoelen uit de grond schieten (alles om de beschadigde term 'EDM' uit de weg te gaan). Dachten we eerst nog dat hun eerste hit 'Selfie' een uit de hand gelopen grap was van een of ander dj-project... Veel critici beoordeelden die plaat inderdaad zo, maar er is niemand meer die om de Chainsmokers heen kan! 

Chainsmokers brengen nieuwe single en EP uit

Afgelopen week tijdens het Amsterdam Dance Event stonden de heren eindelijk in Nederland achter de draaitafels en konden we ook hier genieten én zelf beoordelen hoe het duo een feestje bouwt. Zo doken de heren o.a op bij Tiësto's 500e editie van Clublife in de Ziggo Dome en op de zaterdag-editie van T-Mobile Presents: AMF ArenA Saturday. Maar er valt meer nieuws te melden rondom het succes-duo, want via hun Facebook-pagina maakten ze vandaag bekend dat er een nieuwe single én een complete EP uitkomt, met de titel 'Collage'. De nieuw single van deze EP zal 'Setting Fires' gaan heten en verschijnt op 4 november.

LEES OOK: Eerlijkheid van Chainsmokers wordt niet goed ontvangen

Eindelijk: 'Closer' The official videoclip!

Hun meest recente hit 'Closer' heeft nog altijd geen offciële videoclip, al circuleren er op YouTube al maanden allerlei varianten en een lyric video. Daar komt nu verandering in, want op Facebook laten de mannen van de Chainsmokers weten dat de clip ein-de-lijk uitkomt, en wel later vandaag, Amerikaanse tijd. Stay tuned, want zodra hij online is check je 'em natuurlijk hier op Partyscene!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws