Conro remixt ‘Places’ van Martin Solveig

Ivo Mollemans | 13 februari 2017
music

Houseproducer Martin Solveig heeft behoorlijk wat bekende tracks op zijn naam staan. Denk hierbij aan nummers als ‘Hello’, ‘Hey Now’ en ‘Big In Japan’, maar het zijn tegenwoordig vooral zijn future house tracks die het goed doen. ‘Intoxicated’, ‘+1’ en ‘Do It Right’ worden in menig club gedraaid en iedereen herkent de iconische geluiden van deze nummers wel. Ook de nieuwste toevoeging aan zijn discografie is wederom een future house nummer en met ‘Places’ laat Martin horen hoe creatief hij kan zijn met een geluid dat inmiddels door menig producer wordt uitgemolken.

Martin Solveig – Places (Conro remix)

Voor ‘Places’ heeft hij de hulp ingeschakeld van vocalist Ina Wrolsden. Het nummer is sinds de release al een aantal keren geremixt en ook Conro heeft het nummer aangepakt. Het origineel wordt gekenmerkt door de piano die centraal staat en Conro houdt dit element er duidelijk in. Toch kiest hij er niet voor om het bij een house nummer te laten, maar er wordt een overstap naar de future bass gemaakt met deze remix. Het nummer is overduidelijk versneld en daardoor is het wat energieker dan de originele versie.

LEES OOK: Horror-samenwerking in danceland

De krachtige akkoorden en kick uit de drop staan goed bij de remix en het geheel is goed afgewerkt. Of de remix het origineel evenaart moet je zelf kiezen, maar beide versies zijn in elk geval goed aan te horen. Check de remix van Conro hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws