Chocolate Puma en Moksi brengen house met 'Hippo' terug

Freek Minderman | 13 juli 2017
music

Chocolate Puma is een statement in de house muziek. Deze veteranen hebben hun strepen wel verdient in de jaren '90 en gaan keihard door met releases in samenwerking met Oliver Heldens, HI-LO, Laidback Luke, Sander van Doorn en, recentelijk, Pep & Rash. Hun muziek kan beschreven worden als drop house, die je verrast elke keer als je er naar luistert. 

Moksi, het duo gekleed in matching trainingspakken, werkt hard aan de weg naar succes. Met hun releases met Chinees wonderkind Chace en hun monstertrack met Yellow Claw en Jonna Fraser, zijn de mannen vrijwel constant in de spotlight en beginnen zij de electronische dance scene in hun greep te krijgen. Met energieke drops en hun liefde voor house muziek uit de jaren '90 een ideale combinatie met Chocolate Puma.

"Samenwerkingen kunnen best moeilijk zijn, zelfs als je de artiesten waarmee je samenwerkt heel goed vindt, moet er een 'klik' zijn in de studio. Gelukkig zat dat wel goed met Moksi. Die jongens brengen een hoop goede energie met zich mee en zaten wij zo op een lijn, dat de track binnen een paar uur af was". Aldus de mannen van Chocolate Puma.

De track is uit op Oliver Heldens' Heldeep Records en hier te beluisteren op je favoriete streamingdienst.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws