Zeg maar 'nee', dan krijg je er twee (van Marshmello)!

Ivo Mollemans | 14 november 2017
music

Foto via Rukes.com.

Onlangs nog startte Marshmello met een nieuwe kookserie op YouTube waarin hij allerlei dingen van (hoe kan het ook anders) marshmallows maakt. Over het algemeen is hij al vrij actief op zijn YouTube-kanaal, want daar staan ook altijd zijn videoclips en andere video’s van dingen die hij meemaakt.

Marshmello dropt twee clips

En in minder dan een week tijd gooit hij gewoon weer twee nieuwe videoclips online. Eerst een clip voor zijn nummer ‘You & Me’ waarin een geanimeerde Marshmello is te zien die er alles aan doet om met een vrouwelijke Marshmello in contact te komen op de kermis. Hartstikke schattig dus.

LEES OOK: Check die track: La Fuente – Deep Down Inside

De andere video is voor de track ‘Blocks’ en deze borduurt weer voort op het verhaal van zijn andere videoclips voor ‘Summer’, ‘Moving On’, ’Alone’ en ‘Find Me’. In de video van ‘Blocks’ krijgt de kijker een Marshmello te zien die ervoor kiest om niet bij de populaire groep te gaan, maar om zijn passie te volgen en met anderen om te gaan waar hij zich het meest thuisvoelt. De boodschap van de video is dan ook om je hart te volgen en te doen wat je zelf wil.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws