Check de nieuwe speciale Boiler Room set van Boys Noize

Ivo Mollemans | 15 april 2018
music

Foto via Rukes.com.

Boys Noize is een legendarische naam die bekend is bij zo’n beetje iedereen die electro luister. Zijn electro, en tegenwoordig ook techno, tracks zijn nog steeds relevant en hij heeft inmiddels op elke legendarische locatie wel gedraaid.

Boys Noize gaat hard bij Boiler Room

Zo ook bij het concept van Boiler Room. Hierbij staat de dj booth in het midden van de zaal op dezelfde hoogte als het publiek en het publiek staat om de dj heen. Een unieke setting die wereldberoemd is en overal ter wereld worden edities van Boiler Room georganiseerd. Elke set wordt opgenomen en naderhand op YouTube gezet. Hierdoor hebben we al toffe sets van onder andere Skrillex, Solomun, Maceo Plex en nu is er dus ook weer eentje van Boys Noize bijgekomen.

LEES OOK: Was Ultra je laatste kans om Swedish House Mafia te zien?

Het is niet de eerste keer dat hij een set voor Boiler Room draaide en hopelijk ook niet de laatste keer. De set die hij deze keer draaide was in samenwerking met Eristoff en vond plaats in Liège. Vanaf de eerste minuut gooit Boys Noize er meteen flink wat energie in en dat blijft de de anderhalf uur daarna ook zo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws