DJ Riley (15) tekent platencontract bij Xzata Music

Ruben den Boer | 7 januari 2019
music

DJ Riley

Amsterdam? Rotterdam? Den Haag? Nee hoor, het nieuwe dj-talent komt uit Limburg! De Kerkraadse DJ en muziekproducer Riley Miseré (DJ Riley) heeft onlangs een platencontract getekend bij Xzata Music in Geleen. Hij is nog maar 15, maar nu al hard op weg naar de top.

Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt. Michiel De Jong, manager bij Xzata Music, is lovend over de dj: 'Riley geeft ons label energie. Hij is een house-liefhebber pur sang en een unieke dj die al zijn passie deelt met het publiek.'

Carrière

De talentvolle DJ is op zijn nog maar 15-jarige leeftijd hard op weg naar een succesvolle DJ carrière. Zo draaide hij o.a. op Groove Garden, Solar Weekend Festival, Castle Of Love, Extrema, Intensss Outdoor en won hij in 2017 als jongste artiest ooit de landelijke Dancetour DJ Clash. Verder was hij eerder al te horen op SLAM.FM tijdens de mixmarathon. Daar wordt dus nu een platencontract aan toegevoegd.

Slam mixmarathon

'Heel erg trots! Dat ik nu een platencontract mag tekenen is natuurlijk een droom. We kennen elkaar al jaren, altijd in contact gebleven, het voelde vertrouwd', aldus Riley. 

Xzata Music

Xzata Music, het label van DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (DJ Xzatic), is een snelgroeiend label, waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ's ter wereld. Het kwam eerder in het nieuws nadat het werd opgepikt door o.a. Armin van Buuren en Paul van Dyk. 

LEES OOK: Is dit de nieuwe Martin Garrix? 14-jarige DJVM draait als een beest

Videoclip 

Het nummer 'Alright' komt op 9 Januari uit en is nu al te zien op Youtube. In de videoclip zijn enkele hoogtepunten van Riley te zien tijdens zijn optreden met Giel Beelen op Solar 2017, zijn optreden tijdens de Dancetour DJ Clash en zien we DJ La Fuente, een groot voorbeeld voor Riley.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws