Nieuwe album Don Diablo voor de helft af

Ruben den Boer | 10 december 2018
nieuws

Don Diablo

Na zijn album ‘Future’ wil Don Diablo lekker doorpakken. Zijn nieuwe album is al voor de helft af en komt als het aan de dj ligt volgend jaar al uit. Dat zei hij tegenover nu.nl voorafgaand aan zijn soloshow Future XL in de AFAS Live.

Don Diablo is al sinds de zero’s actief in de dance-wereld, maar is afgelopen jaar in een absolute stroomversnelling beland. Zelf noemt de dj 2018 het gekste jaar van zijn leven. ‘Van een samenwerking met Star Wars tot een top 10-notering in de DJ Mag Top 100. Daarbij werd ik internationaal de meest gedraaide producer in clubs en op festivals’, aldus Don Diablo

LEES OOK: Armin van Buuren en Paul Kalkbrenner naar Balaton Sound 2019

Don Diablo solo in de AFAS Live

Afgelopen zaterdag bereikte de dj een nieuw hoogtepunt. Hij draaide 4,5 uur lang solo de AFAS plat met zijn eigen muziek. ‘Mijn eigen muziek, mijn eigen remixen, mijn eigen tracks. Dat heb ik nooit eerder gedaan’, zegt de dj. 

Nieuwe album Don Diablo in 2019

Als het aan Don Diablo ligt blijft het hier echter niet bij. In 2019 wil hij een nog grotere soloshow doen. ‘Dat gaat sowieso gebeuren. AFAS Live blijkt te klein.’ Volgend jaar wil hij een grotere zaal (Ziggo Dome? GelreDome?) inpakken met een gloednieuw album. ‘Mijn vorige album is dit jaar uitgekomen. Daar heb ik jaren aan gewerkt, veel te lang. Dit jaar ga ik gewoon sneller produceren, snellere beslissingen maken. Ik heb al bijna de helft van het album af. Dus dat gaat lekker’, laat de dj aan nu.nl weten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws