Miami Uncut: Joris Voorn

Rick Francissen | 26 september 2016
video

Joris Voorn

De Miami Uncut serie heeft inmiddels al interessante artiesten als Disclosure, Martin Garrix en Black Coffee geinterviewd. Met de nieuwe aflevering die is opgenomen tijdens het Ultra Music Festival in Miami is er weer een techno/house dj uitgenodigd die bekend staat als Nederlands trots in de techno scene, Joris Voorn.

Joris Voorn onderscheidt underground en mainstream

In het interview wordt er direct aan Joris Voorn een vraag voorgelegd terwijl hij net heeft opgetreden op de Resistance stage van Ultra Miami. Dit podium dat in de vorm van een spin is en waar de dj boven de menigte aan het draaien is focust meer op de muziekstijl dan de jaren tevoren.

Joris Voorn wordt dan ook gevraagd wat hij van deze ontwikkeling vindt en of hij dit ook ziet als het mainstream worden van zijn muziekstijl. Uiteraard vindt hij de ontwikkeling mooi om te zien, maar hij geeft wel aan dat hij de muziek die hij en de dj’s die draaien bij de Resistance stage niet echt underground zijn naar zijn mening. ‘Jeff Mills draait hier bijvoorbeeld nog niet. Hij is voor mij echt wat underground typeert.’

Truth or dare

Nadat Joris Voorn vertelt hoe en waar hij zijn eerste plaat ooit heeft gekocht speelt hij met de interviewer het spel truth or dare. Het is duidelijk te zien dat de dj niet echt zit te wachten op dit spel. Vragen als ‘wat is het gekste wat je ooit hebt meegemaakt in de nacht na een show’, ‘met welke bekendheid zou je het liefst seks willen hebben’ en ‘heeft je penis ooit een naam gekregen door iemand’ brengen hem flink in het nauw. Ondanks dat de ongemakkelijkheid er goed vanaf te zien is weet Joris zich goed uit de vragen te praten. Check de hele video hieronder en hoor wat hij te antwoorden heeft op deze vragen.   

KIJK OOK: Miami Uncut met Martin Garrix

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws