Kung Fu en dj'en: Laidback Luke brengt 13-jarig dj-talent kennis bij

Peter Güldenpfennig | 4 oktober 2016
algemeen

Laidback Luke is een vaste waarde in een scene waar het een komen en gaan van dj's is. Dus als er iemand dj-talent het één en ander kan bijbrengen is hij het wel. Reden voor de 13-jarige Florent om de hulp van de ervaren dj in te roepen in de VPRO-serie Titaantjes. 

Leren van Laidback Luke

Florent is met zijn 13 jaar nog jong, maar heeft toch al heel wat gedraaid en heeft de halve finale van Kunstbende 2015 weten te halen. Niet slecht, maar het kan beter. Zoals een eigen track maken, iets wat niet makkelijk is. 

Wat doe je dan? De hulp inroepen van Laidback Luke natuurlijk! Met zijn label Mixmash en een hele sloot aan releases op zak weet hij als geen ander hoe een goede track in elkaar steekt. Maar er is meer, want naast muziek delen Florent en Laidback Luke nog een passie: kung fu. Sterker nog, Laidback Luke heeft al enkele gouden en zilveren medailles op zak met zijn team. Not bad!

Titaantjes

Benieuwd wat Laidback Luke Florent zoal kan leren? Check dan de aanstaande aflevering van Titaantjes, zondag om 9.40 uur op NPO Zapp. Vroeg, maar een prima tijd als je net thuiskomt van een goede after toch?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws