Skrillex en Yogi verzorgen soundtrack voor Baywatch film

Ivo Mollemans | 12 december 2016
algemeen

Baywatch is een wereldwijd bekende tv-serie uit de jaren ’90 en is iconisch geworden door de felrode reddingskleding die de personages dragen. De serie gaat over een aantal strandwachten die onder de leiding staan van Mitch Buchannon die vroeger werd gespeeld door David Hasselhof. David wordt voor de nieuwe film die in 2017 uit gaat komen verwisseld voor Dwayne Johnsson, beter bekend als ‘The Rock’.

Skrillex en Yogi te horen in de trailer

Natuurlijk horen er bij een film ook altijd een aantal trailers die voorafgaand de uitgave overal te zien moeten zijn. Nou is dat niet zo speciaal, maar de track die is gekozen om deze trailer te ondersteunen is wel noemenswaardig. Dat is namelijk Skrillex zijn remix van de samenwerking tussen Yogi en Pusha T ‘Burial’. De track is een van de grootste tracks uit de carrière van beide artiesten en is nog steeds in veel sets terug te horen.

LEES OOK: Dit zijn de meest dansbare Kersthits van je favoriete dj's

Baywatch was dan ook zeker niet de eerste die de track gebruikte voor hun marketing. Eerder al was het nummer ook te horen in reclames van Adidas en Arby’s Fox. Kijk de trailer van de Baywatch film die binnenkort uitkomt hieronder. 'Burial' is te horen vanaf 25 seconden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws