Diplo maakt drum ‘n’ bass met DJ Fresh

Ivo Mollemans | 12 december 2016
music

Dat Diplo van alle markten thuis is, is goed te horen in zowel zijn livesets als in de muziek die hij uitbrengt. Van moombahton tot trap en electro house: hij heeft zo’n beetje alles wel een keer gemaakt en gedraaid dus zoeken naar een onbekend genre is een hele opgave. Toch is het hem gelukt met de hulp van DJ Fresh.

Diplo x DJ Fresh

Samen met DJ Fresh is hij namelijk de studio ingedoken om iets te maken wat we niet eerder hebben gehoord van Diplo: een drum ‘n’ bass track. Een verassende toevoeging aan Diplo’s reeds uitgebreide discografie, maar ook DJ Fresh mag er zeker wezen. Hij heeft zijn carrière gebouwd op drum ‘n’ bass dus het was een goede keuze van Diplo om juist met hem samen te werken.

LEES OOK: Lezen: interview met Martin Solveig

Bang Bang

De track heet ‘Bang Bang’ en hiermee weten de twee artiesten allebei hun stijlen goed door te laten dringen in één track. Het ritme wordt aangegeven door de drum ‘n’ bass beat en bassline met daaroverheen reggae vocalen zoals we die kennen van Diplo. Het is zeker een verversende track die we hopelijk nog vaker gaan horen in de sets van beide dj’s.

Check de track hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws