Dans voor het goede doel tijdens Sandro's Kitchen!

Eveline Meijer | 9 april 2015
events


Wil je wat voor het goede doel doen én een avond dansen met Sandro Silva? Dat kan tijdens Sandro's Kitchen eind mei. Voor dit dance-event wordt Landgoed Keukenhof in Lisse overgenomen en de opbrengst gaat naar de Linda Foundation, de Van der Sar Foundation en Team Livingstone van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Elk jaar organiseert de Rotary Club Lisse-Bollenstreek een event voor het goede doel. Vorig jaar werd er 42 duizend euro opgehaald voor het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep, een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten. Dit jaar worden er drie goede doelen gesteund en niemand minder dan Sandro Silva zorgt voor de muziek tijdens dit vette dance-event!

Het event

Tijdens het evenement kun je losgaan in de kasteeltuin van Landgoed Keukenhof. De gehele line-up voor vrijdag 29 mei is inmiddels bekend. Natuurlijk is Sandro Silva aanwezig als hoofdact, maar ook Jethro, Voster & Gallardo, Jasper & MC L en Fabro & Deep komen je vermaken met hun keiharde beats.

https://www.youtube.com/MvLWmW916dA

De goede doelen

Er worden dus drie goede doelen gesteund met de opbrengsten van het dance-event. De Linda Foundation steunt ouders en kinderen in financiële nood door ze elk jaar wat onbezorgde momenten te geven. De Van der Sar Foundation ondersteunt mensen met hersenletsel. Team Livingstone doet onderzoek naar diverse stadia van kanker. Hierbij ligt de focus op borstkanker, dikkedarmkanker en alvleesklierkanker.

Kom ook en help de doelen!

Wil je Sandro's Kitchen ook helpen? Dat doe je door tickets te kopen! Deze kun je hier vinden en voor meer informatie kijk je op Facebook, Instagram en Twitter.

Sandro's Kitchen

Wat: Sandro's Kitchen
Wanneer: Vrijdag 29 mei 2015
Tijd: 20:00 tot 2:00
Kosten: €20,-
Line-up: Sandro Silva, Jethro, Voster & Gallardo, Jasper & MC L en Fabro & Deep.

Alle opbrengsten van de sponsoren en ticketverkoop gaan naar de Linda Foundation, de Van der Sar Foundation en Team Livingstone van het Leids Universitair Medisch Centrum.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws