BIRD presents BoogieBall Official North Sea Jazz Afterparty

Partyscene Redactie | 12 mei 2022
events

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli in BIRD!

BoogieBall beleeft dit jaar zijn 13e editie. De afgelopen jaren stonden er grote namen op de officiele afterparty. Onder andere Usher, Macy Gray, Anderson. Paak, Shabaka Hutchings, leden van Snarky Puppy en BADBADNOTGOOD, Chris Dave, Marcus Miller, Questlove en Typhoon vonden hun weg naar BIRD. BoogieBall is onderdeel van het stadsfestival North Sea Round Town. De line-up blijft nog even een verrassing.

BoogieBall vindt op 8 en 9 juli plaats in BIRD. Het programma start wanneer het dagprogramma van North Sea Jazz Festival er op zit. Tickets voor Boogieball zijn vanaf nu te koop via de website van BIRD. Er is een beperkt aantal early BIRD dagtickets beschikbaar voor € 20,-, passe-partouts zijn voor € 31,- verkrijgbaar.

Wanneer: vrijdag 8 & zaterdag 9 juli 2022
Aanvang: 23.00 uur
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 20,- (early BIRD, dagkaart) / € 31,- (passe-partout, vrijdag + zaterdag)
Tickets: https://bird.stager.nl/BoogieBall/tickets
Info: https://bird-rotterdam.nl/event/boogieball-08-07-2022/

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws