Beats krijgt update voor IPhone 7

Ivo Mollemans | 7 september 2016
gear

Met de release van de iPhone 7 die steeds dichter bij komt, komen er ook steeds meer details en geruchten vrij over de specificaties van het toestel en de toekomstplannen van Apple. Het meest bijzondere nieuws dat we hebben gehoord over de iPhone 7 is dat Apple de standaard 3.5mm aansluiting voor audio apparaten wil vervangen door een unieke aansluiting. Op deze manier zou de telefoon volgens de fabrikant nog dunner kunnen worden. Apple zegt dan ook dat de manier van muziek luisteren een verandering zal gaan doormaken.

Overname Beats

In 2014 kocht Apple het wereldberoemde audiomerk Beats By Dre over en hiermee werd ook de naam ingekort naar Beats. Naast een aantal nieuwe producten en het upgraden van oude producten bleef het bedrijf ongeveer dezelfde trend houden als voor de overname. Nu lijkt daar dan toch verandering in te komen en is de kans groot dat Beats producten alleen nog maar met Apple producten gecombineerd kunnen worden.

LEES OOK: Is Orfium hét alternatief voor SoundCloud?

Onduidelijke specificaties

Apple liet met de bekendmaking van de de releasedatum van de iPhone 7 op 7 september weten dat er ook nieuwe Beats producten kunnen worden verwacht. 

Het lijkt er dus op dat Beats afstand gaat doen van de 3.5mm kabel en gaat overstappen op het nieuwe concept van Apple. Op dit moment zijn er nog geen specificaties bekend. We weten nog niet of het gaat over upgrades van oude modellen of geheel nieuwe producten. Het kan echter ook goed zijn dat Beats zich meer gaat focussen op draadloos muziek luistern. Of dit de verkoop van de nieuwe iPhone ten goede gaat komen zullen we ook moeten afwachten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws