De PO-32 Tonic is een volledige drum synth op zakformaat 

Mark Hofman | 22 januari 2017
gear

Het Zweedse Teenage Engineering heeft onze harten in de afgelopen jaren weten te veroveren met verschillende handheld, Nintendo Game&Watch style synth en drum machines op zakformaat. En wanneer je denkt dat het bedrijf ons niet meer kan verrassingen heb je het mis. Dit is de PO-32 Tonic.

Dit is Teenage Engineering's PO-32 Tonic 

De PO-32 Tonic is niet alleen de meest verrassende, maar ook de meest serieuze gear die Teenage Engineering in tijden op de markt gebracht heeft. Sterker nog: het is Magnus Lidström's Microtonic, maar dan gewapend met hardware van €89,-. 

Met het formaat van een creditcard weet de PO-32 ons bijzonder hard te verbazen. Het device heeft 25 knoppen en een plaatje van mensen die drinken in een bar. Dit plaatje is overigens getekend door de 9-jarige dochter van Teenage Engineering's CEO. Het device maakt zonder enige moeite verbinding met de Microtonic plug-in en weet op deze manier tweaked sounds en patterns naar de hardware te verplaatsen. Vanuit daar kun je aan de slag met het maken van je eigen sound op een device met het formaat van, we zeggen het nog maar eens, een creditcard! 

Check de features van het device hieronder: 

mic for transferring sounds
16 sounds
16 punch-in effects
sequencer
parameter locks
built-in speaker
3.5 mm audio I/O
jam sync
LCD display
folding stand
watch + alarm clock
battery powered (2 x AAA)
1 month battery life
pattern chaining -up to 64 patterns
compatible with microtonic

Benieuwd hoe het in zijn werking gaat? Check de video hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws