Voor $500.000 kan je chillen met Marshmello en Skrillex

Ivo Mollemans | 9 november 2016
lifestyle

Las Vegas

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Er zijn al een hoop toffe feesten bekend gemaakt die zullen plaatsvinden op 31 december en 1 januari en op die data komen mensen ook met hun goede voornemens voor het komende jaar naar buiten. Mocht je nou het goede voornemen hebben om minder geld uit te geven, dan is het volgende aanbod misschien niet helemaal voor jou bestemd. Als je dat voornemen juist niet hebt overweeg dan eens of deze actie het wel waard is.

Tel $500.000 neer en je kan de gekste dingen doen

Het Fontainebleau resort in Miami bied een ‘Ultimate New Year’s Eve VIP Experience’ aan voor degen die bereid is een kleine 500 duizend dollar neer te leggen. In dit pakket zitten onder andere vijf overnachtingen in een suite in de Sorrento toren van het hotel, een tafel vooraan bij de stage van het concert van Justin Bieber tijdens zijn NYE show in Miami, een hoop veel te dure champagne en toegang tot de dj booth van Skrillex bij de LIV nachtclub. Daarnaast krijg je beschikking tot een privé jacht richting de Story nachtclub voor een zeer exclusieve VIP meet & greet met Marshmello.

LEES OOK: Party report: MTV Presents REC Festival

Om het af te maken

Omdat je natuurlijk niet moet verhongeren tijdens deze uitputtende activiteiten krijg je ook een steak diner van de chefkok Michael Mina. Uiteraard moet je bij zo’n activiteiten in stijl aan komen zetten en daarom krijg je beschikking over Lamborghini’s, Rolls Royse’s en McLaren’s plus 100 duizend dollar shoptegoed bij Fontainebleau winkels en een dagje detoxen bij een spa om de kater van 1 januari weg te werken.

Mocht je nou (geheel begrijpelijk) geschrokken zijn van dit bedrag, wees dan niet getreurd want je kan de rekening splitsen tussen 10 verschillende personen waardoor het nog maar een kleine 50 duizend dollar is die je per persoon moet afrekenen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws